Informationer

Enhver dyr er en model! Uanset om den er ung, gammel, stor eller lille – jeg fotograferer din elskling, præcis som den er!

Jeg tilpasser mine fotosessions fuldstændigt til dine og dine dyrens behov og ønsker. Det vigtigste for mig er at skabe en behagelig atmosfære, hvor både to- og firbenede har det sjovt.

Inden hver fotosession drøfter vi detaljer såsom dine forventninger, dit kæledyrs særegenheder (f.eks. hvis det er meget bange eller har en stærk jagtinstinkt, vælger vi en passende location) og dine ønsker til fotos. Vi diskuterer også mulige steder – jeg kender mange smukke steder i og omkring Sjælland, både i byen og i naturen, men jeg kommer også gerne til dig, hvis det er praktisk. Til sidst finder vi en passende dato.

Hvis vejret ikke samarbejder på dagen for fotosessionen (f.eks. dårligt vejr, storm), bliver fotosessionen udskudt uden ekstra omkostninger. Vi vil sammen beslutte, om vejret er egnet eller ej. Hvis du beslutter dig for at vente på bedre vejr, selvom jeg mener, at vi kan gennemføre fotosessionen, vil der kræves en betaling på 50% af prisen for fotosessionen som reservation for den nye dato.

Transport inden for 20km inkluderet
Yderligere kørslen opkræver 3,52 kr. pr. km
Hvert yderligere billede digitalt: 150,- DKK

Ubearbejdede filer udleveres ikke. Det er først gennem redigering, at billederne får deres genkendelsesværdi.

Lille Pakke
fra 399,- DKK

 • 30 minutters fotografering
 • 3 redigerede billeder til digital download
 • 5% rabat på print

Dette pakke er bedst til dem, der ønsker nogle portrætter og måske billeder med sort baggrund, primært i stående positurer. Selvfølgelig er kun ridningsbilleder også mulig.

 

Stor Pakke
fra 799,- DKK

 • 1 times fotograferings
 • 5 redigerede billeder til digital download
 • 15% rabat på print

Denne pakke er perfekt til en lille gåtur i naturen, i byen eller andre steder med nogle stop for at tage billeder. Også velegnet til portrætter og ridningsbilleder, samt til flere dyr

 

Deluxe Pakke
fra 1399,- DKK

 • Ubegrænset fotograferingstid
 • 8 redigerede billeder til digital download
 • 25% rabat på print

Denne pakke er til dem som ønsker fotografering forskelige steder, positurer eller mere end tre dyr. Der kan også ske en tøjskift, forskellige ejer, osv.

 

Reel / Video
INTRO PRIS kun 299,- DKK

 • Ubegrænset videotid
 • Alle klips uredigeret til digital download
 • Klippning med musik til reels

Alle videoer vil blive optaget i vertikal orientering og uden lyd. Jeg er ikke øvet i at optage videoer, så nu få du muligheden for at få et godt tilbud med ubegrænset tid og material.

 

Konfirmationer
fra 1999,- DKK

 • Op til 2 times fotografering
 • Alle billeder til digital download
 • 6 efterbehandlede billeder i 13 x 18cm print

Du får dit eget private online galleri, hvor du kan se, bestille og dele de billeder vi tog den dag. Dine billeder vil være tilgængelige til download til enhver tid. Printene vil blive leveret i en smuk trækasse med et USB-stik, der indeholder digitale billederne til sikker opbevaring.

 

Fotografering

Det er en god idé at pleje dyret inden fotosessionen, så det kan vise sig fra sin bedste side. Til selve fotosessionen skal du have ting med, som du kan motivere dyret med. Godbidder, legetøj og god stemning må ikke mangle!

Du må altid gerne har hjælper med, især når du ønsker at være med på billederne. Dine dyr kan altid have et line / grime på, sikkerhed er det vigtigste! 

Efter fotosessionen udvælger jeg alle de vellykkede fotos og opretter snart en online-udvælgelsesgalleri, hvor du selv kan vælge dine favoritfotos. Når valget er truffet, redigerer jeg dem professionelt igen, og så er de klar til digital download. 

Der kan gå længere tid mellem fotosessionen og leveringen af de endelige redigerede billeder. Gennemsnitligt tager det 20 dage, inklusive din tid til at vælge billederne og levering af dem.

BOOK DIN TID HER

Send

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top