Img 4634

Anja Mogensen

Lige siden barndommen har jeg foretrak at bruge min tid i naturen, med dyr og væk fra al stress og jag, den storby, jeg er født i, bragte med sig. Jeg var fascineret af at tage billeder, men tog mig aldrig tid til at forstå følelserne bag dem. Det var smukt, eller det var det ikke.

Fotografering blev mere, efter at jeg lagde hænderne på et spejlreflekskamera i 2014. Mange billeder kom godt ud, min computer blev hurtigt fyldt med billeder, der var pæne at se på, men kun én gang. Jeg begyndte at købe mere og mere lagerplads for at gemme alle de smukke billeder og begyndte at spekulere på, om der ikke er noget mere.

Jeg begyndte at forstå, at billedet skulle få mig til at føle noget. Træk vejret, få mig til at rive op eller provokere et lille fnis. Et minde. Det skulle være mere end bare godt at se på. Og så startede jeg min lange rejse for at finde min stil, mine følelser, mit blik på verden. Min store passion for fotografering ligger hos dyrene. Jeg er altid fortryllet af deres væsen og deres måde at være sig selv og naturlig og kommunikere med både os og hinanden på. De vil altid stå mit hjerte tæt på, og hvorfor jeg elsker mit job.

Kontakt

Cookies must be accepted in order to display this content. Accept

Peder Madsens Vej 5
4291 Ruds Vedby
Telefon: +45 28 69 63 96