Konceptet

Du betaler ikke noget for fotografering og du får fire billede (valgt af fotografen) som tak for din tid. Du betaler kun 111,- for hvert ekstra billede (digital billedefil), som du ønsker efterbehandlet i højeste opløsning. Beslutningen om evt. køb af billede/billeder sker først når du er hjemme igen fra fotograferingen og du forinden har fået valgmulighederne tilsendt (privat gallerie).

Når du har booket tid til selve arrangementet vil du modtage en bekræftelse fra mig via mail. Her vil fremgå tidspunkt på dagen hvor du skal møde mig.

Cirka en uge før arrangementet sender jeg en mail med praktiske oplysninger inklusiv information omkring eksakt mødested/adresse, vejret og noglen vejledninger.

Vigtigt! Afbud mindre end 24 timer før arrangement pålægges et gebyr på 200,-
(dette opkræves naturligvis ikke hvis du kan finde en afløser, ellers vi begge to beslutte, at det er bedst at møde en anden dag)

Fotografering

Fotograferingen er gratis og tager 15-20 minutter (pr. dyr) og normalt holder jeg tidsplanen nogenlunde, det kan selvfølgelig tage lidt længere tid, hvis dyret ikke vil samarbejde.

Du er velkommen til at tage en ven/veninde med. Ofte er det et rigtigt god idé at have en ekstra person til rådighed, så I er to, der kan kalde på og/eller holde dyren tilbage. Ellers klarer vi det bare selv.

Da jeg ikke fjerner grim/halsbånd i mine redigeringer (men udelukkende snor), vil det være godt med et diskret grim/halsbånd, med mindre I vil ha det foreviget.

Hvis du har særlige ønsker til fotograferingen (f.eks. hvis du gerne selv vil med på nogle af billederne), så aftaler vi blot det.

Normalt tager jeg først nogle billeder, hvor dyren stå stille og derefter nogle billeder, hvor dyren er i bevægelse. Og bare rolig. Selvom din dyr ikke er "bedst i at hold stille", skal billederne nok blive gode alligevel.

Bagefter

Du en mail med et link til de uredigeret billeder. Du kan derefter i ro og mag vælge de billeder, som du gerne vil have færdigbehandlet. Billeder fra arrangementet kan købes for 111,- pr. digital fil. Billederne leveres elektronisk i højeste opløsning (normalt mindst 3.000 pixels) og uden vandmærke.

Når du har fået tilsendt de færdige billeder, må du frit lægge dem på din hjemmeside og vise dem til dine Social Medier venner. Du har fuld brugsret til billederne – og må også gerne selv bruge dem kommercielt.

Det er dog fortsat mig, som har ophavsretten til billederne. Du må derfor ikke videresælge billederne til andre eller lade andre bruge dem kommercielt, med mindre vi har aftalt det.

Jeg forbeholder mig retten til til at vise billederne på min egen hjemmeside eller Facebook. Jeg har også lov til at sælge billederne til andre, så længe der ikke er mennesker på billedet.

Hvis du ønsker 100% ejerskab over billederne, så kan dette også lade sig gøre. Kontakt mig for pris.


Events 2022

IMG_8112-Edit

Dyrebørn

Betingelser:
- Dit dyr er endnu ikke et år gammelt.
- Du har pladsen hjemme hos dig eller mulighed for en kort gåtur i naturen.
- Du har mindst én motiveret hjælper.

Da vi her taler om unge dyr, forventer jeg ikke nogen "adfærd". Dyrene skal være så frie og ubekymrede, som det er passende for deres alder. Et føl må selvfølgelig løbe frit i folden med sin mor og en hvalp må bide mig i ærmet.

Tilbuddet gælder i hele 2022 for alle dyr født i 2022.

MAI

_MG_9511

Rapsmark

Betingelser:
- Du bor i Sjælland.
- Du har set et rent hest før og har lyst at vaske halen og mane inden jeg kommer.

Hesten skal ikke nødvendigvis rides og den kan være mellem 0 og 99 år.
Til portrætter anbefaler jeg en tynd rebgrime, hvis denne skal fjernes fra billedet, eller en godt rengjort trens, hvis den skal være en del af billedet.
Selvfølgelig er traditionelle grimer velkomne!

Bestillingen skal sker i Mai, men selve fotografering kan også foregå i Juni, hvis marken tillade det.

April

Mg 9951 Original

Haflinger

Betingelser:
- Din hest er en Haflinger eller Haflinger-Blending.
- Du bor i Sjælland.
- Du har set et rent hest før og har lyst at vaske halen og mane inden jeg kommer.

Hesten skal ikke nødvendigvis rides og den kan være mellem 0 og 99 år.
Til portrætter anbefaler jeg en tynd rebgrime, hvis denne skal fjernes fra billedet, eller en godt rengjort trens, hvis den skal være en del af billedet.
Selvfølgelig er traditionelle grimer velkomne!

Bestillingen skal sker i april, men selve fotografering kan også foregå i Mai eller Juni.

Book din Gratis Event nu.

Hvis du har fundet en løsning til dig, eller du har spørgsmål, ellers vil du måske have et andet tilbud: Bare kontakt mig!
Vi finder en løsning på dine ønsker.
+45 28 69 63 96
info@anjamogensen.dk